v

Schrijftraining

Scoren met woorden kun je leren. En het is nog leuk ook! Tenminste, op deze manier:

  • In kleine groepen
  • Van ervaren tekstschrijvers
  • Met praktische oefeningen
  • In een ongedwongen sfeer
  • Met een persoonlijk voor- en natraject.

 

Het resultaat? Een offerte die wél overtuigt. Een brief die indruk maakt. Of een mailing die omzet oplevert. Oftewel: scoren met woorden, op jouw manier.

 

 

Mét lachgarantie!
Schrijftraining saai? Echt niet! We houden het praktisch, gebruiken voorbeelden uit je eigen praktijk en helpen je op een positieve manier naar een hoger schrijfniveau. Bovendien werken we met lachgarantie: niet gelachen = taart voor je afdeling!

 

Meer weten?
Bel of mail Saskia:
0412 – 69 18 25
saskia@texperts.nl

 

 

INCOMPANY

 

De markt verwacht van uw medewerkers dat ze kunnen 'scoren met woorden'. Wij helpen hen daarbij. Bovendien nemen we u de organisatie uit handen, met maatwerk tot in het kleinste detail. Trainingsfabrieken zijn er al immers voldoende…

 

Voor elke training geldt: maximaal 10 deelnemers. Inclusief persoonlijke intake, SchrijfWijzer, 1 maand persoonlijke feedback en 2 maanden tips & tricks per mail. Goed om te weten: onze trainers zijn zeer ervaren en werk(t)en ook voor collega-aanbieders als Schouten & Nelissen, NCOI en Loo van Eck.

 

  • Bij u op locatie of elders
  • Met SchrijfWijzer op maat
  • Training als verlengstuk van lopende corporate programma's
  • Met (anonieme) rapportages voor de opdrachtgever

 

Bovendien wordt alles tot in de puntjes voor u geregeld.

 

Meer weten?
Bel of mail Saskia:
0412 – 69 18 25
saskia@texperts.nl

 

Open inschrijving

Is incompany voor jou geen optie? Leer je graag van anderen? En ben je er graag even uit? Schrijf je dan hieronder in voor de training van je keuze.

 

Voor elke training geldt: maximaal 10 deelnemers. Inclusief persoonlijke intake, eigen SchrijfWijzer, 1 maand persoonlijke feedback en 2 maanden tips & tricks per mail. Goed om te weten: onze trainers zijn zeer ervaren tekstschrijvers en werken ook voor collega-aanbieders als Schouten & Nelissen, NCOI en Loo van Eck.

 

Wedden dat jij straks fluitend je klanten overtuigt?

 

Meer weten?
Bel of mail Saskia:
0412 – 69 18 25
saskia@texperts.nl

 

 

Scoren met
woorden

Texperts zijn tekstschrijvers die scoren met woorden. Onze teksten zijn beter vindbaar, pakken sneller de aandacht en weten sterker te overtuigen. Onze aanpak »