v

Schrijftraining

Scoren met woorden kun je leren. En het is nog leuk ook! Tenminste, op deze manier:

 • In kleine groepen
 • Van ervaren tekstschrijvers
 • Met praktische oefeningen
 • In een ongedwongen sfeer
 • Met een persoonlijk voor- en natraject.

 

Het resultaat? Een offerte die wél overtuigt. Een brief die indruk maakt. Of een mailing die omzet oplevert. Oftewel: scoren met woorden, op jouw manier.

 

 

Mét lachgarantie!
Schrijftraining saai? Echt niet! We houden het praktisch, gebruiken voorbeelden uit je eigen praktijk en helpen je op een positieve manier naar een hoger schrijfniveau. Bovendien werken we met lachgarantie: niet gelachen = taart voor je afdeling!

 

Meer weten?
Bel of mail Saskia:
0412 – 69 18 25
saskia@texperts.nl

 

 

INCOMPANY

 

De markt verwacht van uw medewerkers dat ze kunnen 'scoren met woorden'. Wij helpen hen daarbij. Bovendien nemen we u de organisatie uit handen, met maatwerk tot in het kleinste detail. Trainingsfabrieken zijn er al immers voldoende…

 

Voor elke training geldt: maximaal 10 deelnemers. Inclusief persoonlijke intake, SchrijfWijzer, 1 maand persoonlijke feedback en 2 maanden tips & tricks per mail. Goed om te weten: onze trainers zijn zeer ervaren en werk(t)en ook voor collega-aanbieders als Schouten & Nelissen, NCOI en Loo van Eck.

 

 • Bij u op locatie of elders
 • Met SchrijfWijzer op maat
 • Training als verlengstuk van lopende corporate programma's
 • Met (anonieme) rapportages voor de opdrachtgever

 

Bovendien wordt alles tot in de puntjes voor u geregeld.

 

Meer weten?
Bel of mail Saskia:
0412 – 69 18 25
saskia@texperts.nl

 

Open inschrijving

Is incompany voor jou geen optie? Leer je graag van anderen? En ben je er graag even uit? Schrijf je dan hieronder in voor de training van je keuze.

 

Voor elke training geldt: maximaal 10 deelnemers. Inclusief persoonlijke intake, eigen SchrijfWijzer, 1 maand persoonlijke feedback en 2 maanden tips & tricks per mail. Goed om te weten: onze trainers zijn zeer ervaren tekstschrijvers en werken ook voor collega-aanbieders als Schouten & Nelissen, NCOI en Loo van Eck.

 

Wedden dat jij straks fluitend je klanten overtuigt?

 

 

Ga je zakelijk bloggen, maar wil je het wel meteen goed aanpakken? Of ben je al even bezig, en wil je jezelf naar een hoger niveau tillen? Dan is deze training een uitkomst.

 

De basis: drie bijeenkomsten
In de eerste drie bijeenkomsten leer je alles wat je nodig hebt om te bloggen als een pro. Uiteraard gaan we veel schrijven! Maar we staan ook stil bij andere belangrijke zaken:

 

 • Onderwerpkeuze
 • Invalshoek
 • Tone of voice
 • Opbouw
 • Scoren!

 

Dat laatste vinden we belangrijk. Want laten we wel zijn: je blogt niet alleen omdat het zo ontzettend leuk is (wat het natuurlijk wel ís), maar óók om een doel te bereiken!

 

Optioneel: beeld en Google
In de vierde (optionele) bijeenkomst gaan we in op twee zaken die ogenschijnlijk niks met schrijven te maken hebben. Maar ze zijn wel cruciaal voor een succesvol blog: het gebruik van beeld en de rol van Google.

 

Optioneel: persoonlijke sessie
De vijfde bijeenkomst is ook optioneel, maar wel een aanrader. Dat is namelijk een persoonlijke sessie met je trainer. Je gaat om tafel om samen een van je blogs door te nemen. Zeer praktisch dus, en aan het einde heb je een blog dat je meteen kunt publiceren.

 

Data
Woensdag 25 oktober, woensdag 1 november, woensdag 8 november (19.00 – 22.00 uur)
Vierde sessie: woensdag 15 november (optioneel)
Persoonlijke sessie (op maat in te plannen, optioneel)

 

Kosten
Eerste drie sessies: € 395
Vierde sessie: € 75*
Persoonlijke sessie: € 150*

 

*Als je kiest voor de persoonlijke sessie, is de vierde sessie gratis.

 

Meer weten?
Bel of mail Saskia: 0412 – 69 18 25 / saskia@texperts.nl

 

 

Soms heb je iets extra’s nodig in je schriftelijke communicatie. Omdat je de lezer wil verrassen bijvoorbeeld. Of omdat je tekst te belangrijk is om alwéér in het vertrouwde stramien te vervallen. Wil je er uitspringen, opvallen en overtuigen? Wil je kleur, karakter en persoonlijkheid aan je verhaal meegeven? Doe dan mee met deze training. We gaan natuurlijk schrijven, maar besteden vooral aandacht aan wat daaraan voorafgaat: het creatieve proces.

 

Hier gaan we mee aan de slag:

 

 • Van creatief denken naar creatief schrijven
 • Omdenken en verrassen
 • Zintuiglijk schrijven
 • Schrijven in beeldspraak
 • Karakter tonen.

 

En het mooie is: de tools die we je aanreiken kun je ook gebruiken bij tal van andere werkzaamheden!

 

Meer weten?
Bel of mail Saskia: 0412 – 69 18 25 / saskia@texperts.nl

 

Meer weten?
Bel of mail Saskia:
0412 – 69 18 25
saskia@texperts.nl

 

 

Scoren met
woorden

Texperts zijn tekstschrijvers die scoren met woorden. Onze teksten zijn beter vindbaar, pakken sneller de aandacht en weten sterker te overtuigen. Onze aanpak »