RoosRos Architecten

roosros

"Ons DNA op papier"


“In beeld zijn wij goed, voor pakkende teksten hebben we Texperts nodig. Als we een tenderdocument maken, interviewt een van de Texperts ons voor de hoofdstukken waarin we onze visie kunnen laten zien. Wij vertellen dan onze ideeën en zij zetten het op papier. Texperts verpakt ons DNA in beeldende en wervelende jip-en-janneketaal. Ze kunnen heel goed in de huid van de klant kruipen en dat is precies wat wij als architectenbureau ook proberen. Ze voegen aan kale teksten de RoosRos-beleving toe.”

Sander Ros
Directeur-eigenaar en architect

 

Opdrachtgever: RoosRos Architecten

 

Teksten voor: Tenderdocumenten

 

Toelichting:  In de wereld van de bouw en architectuur worden veel grotere projecten aanbesteed via tenders. In een tenderprocedure schrijven bijvoorbeeld architectenbureaus zich in met een uitgebreid document, waarna de uitbestedende partij haar keuze maakt op basis van uiteenlopende factoren, zoals prijs, kwaliteit, visie, aanpak en ervaring.

RoosRos Architecten is een full-service architectenbureau met een sterke focus op kwaliteit. Vanuit twee locaties werken circa 40 mensen aan de meest uiteenlopende projecten: van kleine particuliere opdrachten tot en met complexe stedenbouwkundige plannen.

Overige Cases

Teksten

Tekstschrijvers

Trainingen

Scoren met
woorden

Texperts zijn tekstschrijvers die scoren met woorden. Onze teksten zijn beter vindbaar, pakken sneller de aandacht en weten sterker te overtuigen. Onze aanpak »