Kaal Masten

kaalmasten

"Publiciteit van Zuid-Amerika tot het Midden-Oosten”

 

”Onze nieuwe verlichtingsmast werkt volledig op zonne-energie. Ik legde het concept aan Texperts uit en vroeg: ‘Kunnen we hier iets mee?’ Het was hun idee om er een persbericht in zeven talen van te maken en het via internationale nieuwsdiensten te verspreiden. Dat heeft me een paar duizend euro gekost, maar we hebben van Zuid-Amerika tot het Midden-Oosten in de bladen gestaan; die publiciteit is nauwelijks in geld uit te drukken. Ik krijg nu – anderhalf jaar later – nog steeds interviewverzoeken. Dat tekent Texperts wel: niet alleen goede teksten, ook adviezen die je verder brengen.”

 

“Vroeger schreven we dit soort teksten zelf, maar dat moeten wij helemaal niet doen. Wij zijn techneuten, wij zitten midden in de materie. Wij denken altijd dat anderen begrijpen wat we bedoelen, maar dat is natuurlijk niet zo. Bovendien hadden we nooit aan zo’n internationaal persbericht gedacht.”

 

Jos van den Hurk
Directeur

 

 

Opdrachtgever: Kaal Masten

 

Teksten voor: Brochures
Persberichten
Advertenties
Brieven 

 

Toelichting:  Als Nederlands grootste mastenfabrikant is Kaal Masten actief in heel Europa, maar ook daarbuiten. De kracht van het bedrijf is het innoverend vermogen én de bereidheid om ook fors in innovatie te investeren. Daardoor weet Kaal de markt steeds te verrassen met nieuwe technieken en toepassingen. De ideale context voor een tekstschrijver… 

 

Overige Cases

Teksten

Tekstschrijvers

Trainingen

Scoren met
woorden

Texperts zijn tekstschrijvers die scoren met woorden. Onze teksten zijn beter vindbaar, pakken sneller de aandacht en weten sterker te overtuigen. Onze aanpak »