Textpanel: uw tekst getest

Vraagt u zich weleens af wat de lezer van uw tekst vindt? Wij wel. Daarom werken we met een Textpanel: een gevarieerd gezelschap proeflezers.

Testpanel-600x400

Hoezo een Textpanel?
Vanzelfsprekend zorgt Texperts voor een foutloze tekst met een aansprekende invalshoek. Maar… we zijn er óók van overtuigd dat het uiteindelijk de lezer is die bepaalt of de tekst overtuigend is. Een zakelijke lezer stelt nu eenmaal andere eisen aan een mailing dan een consument aan een website. Bovendien zit uw doelgroep soms nét wat anders in elkaar dan we samen bedacht hadden.

Overtuigen doe je dan ook met een foutloze tekst, een aansprekende invalshoek én een extra check door de doelgroep. Geen twijfel over mogelijk.

Uw doelgroep
We hebben een uitgebreid Textpanel voor u klaarstaan: een groep proeflezers die graag beoordelen of uw tekst doet wat-ie moet doen. Het is een gevarieerd gezelschap, waarin waarschijnlijk ook uw lezer vertegenwoordigd is. Maar als u speciale wensen heeft, stellen we een Textpanel op maat samen. Zo bereiken we de beste kwaliteit voor uw tekst.

Wilt u dat uw tekst gelezen wordt door ons Textpanel? Of wilt u er graag deel van uitmaken? Neem dan contact op:

Claudia Janssen Steenberg
06 – 30 86 19 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scoren met
woorden

Texperts zijn tekstschrijvers die scoren met woorden. Onze teksten zijn beter vindbaar, pakken sneller de aandacht en weten sterker te overtuigen. Onze aanpak ยป