The Organizing Connection

the organizing connection

"Om half zes aan het ontbijt"


“Ik hoorde drie dagen voor de deadline dat we een artikel mochten plaatsen. Maar onze agenda’s zaten vol. Toen zei Jaap: ‘Dan staan we toch wat vroeger op?’ De volgende dag zaten we - samen met Twan Vrijsen - om half zes aan het ontbijt, voor het interview. Ik hou daar wel van, iemand die zegt: we gaan het fixen. En ik ben uitermate tevreden met het resultaat. Ook als je niet van veldrijden houdt, lees je die pagina’s met een grote glimlach. We hebben daarom een paar honderd magazines extra besteld. Elke wielerliefhebber die hier komt, krijgt er een mee.”

Eric Kersten
Directeur-eigenaar

 

Opdrachtgever: The Organizing Connection

 

Teksten voor: Artikel in wielermagazine
Persberichten
Website

 

Toelichting:  Als troubleshooter nam Eric Kersten in 2013 de organisatie van het WK Veldrijden op het laatste moment over van de organisatie in de Verenigde Staten. De aanlooptijd was waanzinnig kort en een overstroming zorgde voor een fikse programmaswitch. Dat leverde een bijzonder verhaal op, dat Eric mocht vertellen in het Vlaamse wielermagazine Bahamontes. Wij schreven het artikel, samen met marcom-specialist / wielerliefhebber Twan Vrijsen van Circa Twee.

The Organizing Connection is specialist in het organiseren van evenementen, zowel in opdracht van anderen, als op eigen initiatief. Enkele aansprekende voorbeelden: het WK Veldrijden, het WK Wielrennen en de AFAS Tennis Classics.

Overige Cases

Teksten

Tekstschrijvers

Trainingen

Scoren met
woorden

Texperts zijn tekstschrijvers die scoren met woorden. Onze teksten zijn beter vindbaar, pakken sneller de aandacht en weten sterker te overtuigen. Onze aanpak »