Proeflezen: doe mee met ons Textpanel

Hou jij van tekst, taal en communicatie? En geef je graag je mening? Dan hebben wij iets bijzonders voor je: het Textpanel. Dit is een gevarieerd gezelschap proeflezers die af en toe een tekst voor ons testen.

 

Testpanel-600x400

Hoezo een Textpanel?
Vanzelfsprekend zorgt Texperts voor foutloze teksten met aansprekende invalshoeken. Maar… we zijn er óók van overtuigd dat het uiteindelijk de lezer is die bepaalt of een tekst overtuigend is. Een zakelijke lezer stelt nu eenmaal andere eisen aan een mailing dan een consument aan een website. Bovendien zit een doelgroep soms nét wat anders in elkaar dan we met onze opdrachtgever bedacht hadden.

 

Die lezer, dat ben jij misschien. Als je lid wordt van ons Textpanel.

 

Proeflezen
Als je meedoet, krijg je af en toe een tekst van ons toegestuurd. We vragen je dan de tekst te lezen en vervolgens enkele korte vragen te beantwoorden. Die antwoorden gebruiken wij voor het perfectioneren van onze teksten.

 

Hoe vaak we je benaderen? Dat hangt helemaal af van jouw belangstelling en van de teksten die we willen testen; we proberen namelijk zoveel mogelijk bij de juiste doelgroep te testen. Vooralsnog gaan we uit van enkele keren per jaar.

 

Boekenbon
Deelnemen aan ons Textpanel kost je ongeveer drie kwartier per keer. Maar het levert je ook iets op: een mooie boekenbon. Wil je graag meedoen? Neem dan contact op:

Claudia Janssen Steenberg
06 – 30 86 19 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scoren met
woorden

Texperts zijn tekstschrijvers die scoren met woorden. Onze teksten zijn beter vindbaar, pakken sneller de aandacht en weten sterker te overtuigen. Onze aanpak ยป